Кортни Кокс има нов повод за гордост. 58-годишната актриса получи своята официална звезда на Алеята на славата в Холивуд - несъмнено огромно признание за всеки актьор и човек на изкуството.

Кортни Кокс, принц Хари и как коментира актрисата твърденията му за нея в Spare

Когато Кортни Кокс трябва да се оправдава заради принц Хари

Актрисата коментира твърденията в Spare

Събитието се превърна и в своеобразна мини "приятелка" среща. Сред присъстващите, дошли да уважат Кортни и нейната награда, се открояваха дългогодишните ѝ партнори от сериала "Приятели" - Дженифър Анистън и Лиса Кудроу. Трите актриси демонстрираха близки отношения и запечатаха момента с поредица от снимки.

Лиса и Дженифър не пропуснаха да направят и публични изказвания, за да разкажат за всичките години на приятелство с Кортни и за стотиците преживявания, които са имали заедно на снимачната площадка.

Анистън дори изрази благодарност, че се намира на това специално събитие и подчерта, че чувства колежките си като свои сестри, добавяйки емоционално, че "да си приятел с Кортни означава да си семейство с Кортни".

Снимка 608513

Източник: GettyImages

Към празника на Кортни се присъедини малко по-късно и актрисата Лора Дърн. Освен приятелството, двете звезди са свързани и от съвместната си работа, припомня Variety. През 2008 г. Кортни режисира късометражния филм "Понеделник преди Деня на благодарността", в който главната роля се изпълнява от Дърн.

Матю Пери, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, "Приятели" и разкритията колко са получавали актьорите от сериала

По колко са получавали на епизод актьорите от "Приятели"

Матю Пери разкрива какви са били хонорарите им

Самата Кортни не пропусна да благодари на хората около себе си и да уточни колко много означават за нея годините, които е прекарала на снимачната площадка на популярната комедия на NBC. "Приятелите ме научиха какво наистина означава другарството", каза актрисата и продължи: "Научиха ме и на доверие, и на това винаги да бъдем там един за друг - точно както се пее в песента към сериала."