Златан Ибрахимович е една от най-големите звезди във футболния свят и е познат не само с изпълненията си на терена, но и с голямата си уста. Често изказванията му са хапливи, иронични или изпълнени с голяма доза самовлюбеност. Това доказа и с поредното си интервю.

Златан Ибрахимович и забавленията му на яхта

Златан Ибрахимович може да лети

Или поне така си мисли

41-годишният швед обяви края на своята футболна кариера в началото на юни. А преди дни даде интервю пред британския журналист Пиърс Морган, в което прави интересни признания.

Запитан кое е по-добро - сексът или да вкараш гол, Ибрахимович без да се замисли заяви, че това е сексът. "Който мисли по друг начин, значи има проблеми със секса и трябва да потърси помощ", допълни той.

Снимка 636514

Източник: GettyImages

Футболистът неведнъж е правил и гръмкото изказване, че е Бог. Пред журналиста той отново определи себе си по този начин и припомни, че не се шегува, когато казва това. Не пропусна и да подчертае, че той е много скъп и не играе за без пари - намек към селекционера на Милан, последния отбор, от който беше част.

Златан Ибрахимович, Asterix & Obelix: The Middle Kingdom и първата роля в киното на футболиста

Златан Ибрахимович ще дебютира в киното

Астерикс и Обеликс трябва да внимават

Попитан кои са грешките, за които съжалява, Златан Ибрахимович за пореден път демонстрира самочувствието си. Той заяви, че съжалява, че не е бил част от Аресенал. Но поясни, че не никога не прави проби. Защото той е най-добрият и другите нямат значение, предава DailySports.