Отскоро принц Уилям възобнови официалните си кралски ангажименти, но те са по-малобройни от преди, за да има достатъчно време да бъде до съпругата си и децата им. А това, което всички забелязват при появата му на публични места е, че изглежда доста угрижен и се усмихва много по-малко. И това е напълно разбираемо.

Неочакваните домашни любимци на семейството на принц Уилям

Неочакваните домашни любимци на семейството на принц Уилям

Какво разкри той по време на посещение в Бирмингам

В рамките само на няколко седмици и баща му, и любимата му жена чуха тежката диагноза рак. А тази неочаквана и така сложна ситуация принц Уилям е усетил огромен товар върху плещите си. От една страна да бъде и до двамата, а от друга - да не обръща гръб и на монархията, на която след време ще застане начело. 

Но за него отново семейството е преди всичко. А според източници на People в последните месеци принцът на Уелс се е затворил в себе си както никога досега и е редуцирал сериозно кръга от хора, с който общува. И извън него са останали повечето от доскорошните му близки приятели.

Снимка 664280

Източник: GettyImages

За сметка на това, той има по-силна от всякога връзка с родителите на Кейт Мидълтън, както и с нейните брат и сестра. И когато не може да разчита на собствената си майка, възприема своята тъща като втората си най-близка жена. Няма спор, че е истински късметлия, че има тази подкрепа както за себе си, така и за децата и съпругата си.

Принц Уилям е избрал да не разчита на много хора и да не споделя за това, през което преминава семейството му и за да не се окаже, че информация, която не би искал, е стигнала до медиите. Защото като кралска личност е разбрал по трудния начин, че рядко можеш да имаш пълно доверие на някого - било то и на собствения си брат.

13 години по-късно - бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън в любопитни числа

13 години по-късно - бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън в любопитни числа

Припомняме си няколко любопитни статистики от нея

Има и друг причина принц Уилям да ограничи сериозно контактите със своите приятели. Той е разделил цялото си време между двата си основни приоритета - семейството и кралския двор. И всяка възможна минута се стреми да бъде до Кейт, която все още преминава през лечение, както и да бъде активен в ролята си на баща на три деца. А тези, които са му истински приятели, ще проявят разбиране и ще останат в готовност да помогнат, ако има как.