Брад Пит и Инес де Рамон изглежда са преживяли неудобна ситуация при последното излизане като двойка в Бевърли Хилс. 60-годишният актьор присъства с приятелката си на откриването в галерия Gagosian на изложбата на нейния директор Бенет Милър.

Брад Пит и Инес де Рамон - новите общи планове на двойката

Брад Пит и Инес де Рамон вече имат общи планове

Все по-близки и влюбени

За негов късмет обаче Брад Пит се натъкна на бащата на бившата му жена Анджелина Джоли - Джон Войт, и брат ѝ Джеймс Хейвън. "Много хора забелязаха колко неудобно е за Брад да бъде в същата стая със семейството на Анджелина, а това не е голямо пространство", разкрива очевидец пред американския вестник Sun.

"Казаха ми, че Джеймс бил приятелски настроен и разпознал Брад, но не ги видях да говорят", продължава източникът. "Те бяха предимно уединени по време на събитието, разговаряйки с приятели."

Присъстващите забелязват момента, в който Брад Пит иска "земята да го погълне", защото по думите им си е личало, че актьорът със сигурност не е бил наясно, че бившият му тъст и бившият му девер ще присъстват на изложбата. От Hola пишат, че носителят на Оскар за "Имало едно време в Холивуд" и приятелката му са се държали учтиво, като разпознават 85-годишния Войт и 50-годишият Хейвън. Но така и не са направили опит да ги поздравят.

Когато Брад Пит е бил мръсният съквартирант на Джейсън Пристли

Мръсните (в буквален смисъл) тайни на Брад Пит

Аромати от старите ленти

Пит избра за случая кафяво кожено яке, поло тениска, дънки и ботуши, а Инес де Рамон беше облечена с потник, бежова жилетка и кожени панталони. На откриването на изложбата присъства и бившият съпруг на Бритни Спиърс Сам Асгари, който поиска да се снима с Брад Пит и сподели снимката с последователите си. След снимката с Брад бившият на поп принцесата се приближава от другата страна на галерията, където е видян да разговаря с брата и бащата на Анджелина Джоли за известно време.

Преди време Джон Войт говори за проблемите на Брад Пит, които развалиха връзката му с Анджелина Джоли. Звездата от "Рей Донован" отбеляза през април 2021 г., че бившият му зет е имал "затруднения с алкохола". "Надявам се, че той ще се погрижи за нещата и се моля за него", добави тогава звездата от "Среднощен каубой", добавяйки че "Децата се справят по най-добрия начин."

Що се отнася до Джеймс Хейвън, той е много внимателен към сестра си, откакто тя и Брад Пит обявиха раздялата си през септември 2016 г. През първите месеци от развода им той отиде да живее с нея и шестте деца на двойката. И той винаги е до Анджелина, когато тя има нужда от него.

Снимка 649610

Източник: GettyImages

Американският актьор и продуцент говори публично за тясната връзка, която го обединява с Анджелина в подкаста 90who10, заявявайки, че след раздялата ѝ е започнала голяма промяна за него, за да защити както сестра си, така и децата ѝ.

"Промених живота си така, че да могат да разчитат на мен винаги и във всяка една ситуация. Искам да бъда до тях през каквото и да преминават", разкри Хейвън, който се превърна в нещо като баща за Мадокс, Захара, Пакс, Шайло, Вивиън и Нокс , след като Брад Пит очевидно вече не поддържа постоянна връзка с неговите деца.

Анджелина Джоли и брат й Джеймс Хейвън - най-голямата подкрепа за актрисата

Братът на Анджелина Джоли има какво да каже

Но го прави прекалено рядко

Мадокс няма никакъв контакт с баща си след кавгата, която преживява в самолета, която предизвика раздялата на родителите му. Захара премахна Пит от фамилното си име, а Пакс нарече баща си "идиот от световна класа" в съобщение за Ден на бащата.