Оказва се, че Джейсън Пристли е бил съквартирант с Брад Пит и е готов да разкрие някой подробности от съвместното им съжителство. Като например фактът, че са се "състезавали" да видят кой може да издържи най-дълго без душ.

Мадокс Джоли-Пит и книгата с признания за Брад Пит, която подготвя

Отмъщението, което синът на Брад Пит му е подготвил

Има още много какво да каже

По време на участието му в токшоуто Live With Kelly and Mark, актьорът от "Бевърли Хилс 90210" говори за времето, през което е живял със звездата от "Троя".

"Да, да, той беше един от моите съквартиранти за кратък период от време", казваа Пристли. "Бяхме трима и живеехме в апартамент с две спални в наистина скапана част на Лос Анджелис."

Снимка 649568

Източник: GettyImages

Пристли допълва, че Пит е приличен съквартирант. "Брад не беше толкова лош като другия ми съквартирант. Той беше истинско бедствие, но Брад беше добре", разказва той. "Всички играхме тази игра да видим кой може да издържи най-дълго без душ. Сега си мисля за това и си казвам: "Пич, това е отвратително. Какво си си въобразявал тогава?"

Брад Пит на 60

Брад Пит в 35 факта

Защото някой днес има рожден ден

Когато го питат кой е спечелил тези състезания с душа, Пристли разкрива: "Брад, винаги беше Брад. Не мисля, че вече прави това, но тогава можеше да издържи дълго време без душ."

Всъщност хигиената на Брад Пит е била обект на спорадични обсъждания през цялата му кариера. Ели Рот казва, че колегата му от "Гадни копилита" е споделил бърз и мръсен съвет за освежаване на снимачната площадка на военния филм на Куентин Тарантино. "Той сподели, че когато се потите и нямате време да вземете душ, просто взимате бебешка кърпичка и я разтривате под мишниците си", каза Рот пред People през 2009 г.

Снимка 649567

Източник: GettyImages

През 2013 г. самият Пит признава, че невинаги мирише невероятно на снимачната площадка. Докато обсъжда "Z-та световна война", той казва на E!: "Невинаги миришеш толкова приятно с хиляди екстри върху себе си. Но е добро забавление. Наистина добро забавление."

Брад Пит на 60 - с кого прекара рождения си ден актьорът

С кого прекара рождения си ден Брад Пит

Не сме изненадани

Брад Пит изглежда е поработил върху хигиената си и има сериозен напредък от дните си на гладуващ художник. През 2014 г. Лора Симпсън, която присъства на Оскарите с дългогодишната си приятелка Дженифър Лорънс, заявява, че актьорът "мирише невероятно" в MySpace.

"Като нищо, което някога съм помирисвала. В крайна сметка го питахме какъв одеколон носи и той ни каза: "Не нося одеколон, предполагам, че е само моят мускус." Трябва да избера да не му вярвам, защото просто би било несправедливо към човечеството."