Брад Пит е от тези мъже, които могат да бъдат с която жена си пожелаят и възрастовата разлика няма как да бъде пречка. На 18 декември актьорът ще навърши 60 години, но това в никакъв случай не го прави по-малко желан. И като доказателство е връзката му с Инес де Рамон.

Брад Пит и Инес де Рамон - как връзката им стана още по-специална

Брад Пит и Инес де Рамон - още една голяма крачка напред

Връзката им става все по-специална

Двамата са заедно от около година, вече не виждат смисъл да се крият от хорските погледи, а плановете им за близкото бъдеще издават, че помежду им има нещо повече от мимолетна авантюра. А фактът, че красивата дизайнерка на бижута е почти двойно по-млада от него отново остава на заден план. Но съвпадението, че са родени в два последователни дни се оказва в плюс за планирането на дълги празненства.

Според източници, цитирани от Daily Mail, двойката вече има ясни планове за последните дни на декември и ще открие сезона на купоните още на 18 декември, когато е юбилея на Пит. А на следващия ден Рамон ще бъде най-щастливата рожденичка в компанията на своя любим.

Снимка 601104

Източник: Instagram / hollywoodlife

За личните си празници двамата нямат конкретни планове и със сигурност не планират тайна сватба, както се заговори наскоро. По-скоро ще се отдадат на момента, ще се забавляват като прясна двойка и ще се наслаждават един на друг - защото това им е напълно достатъчно.

Брад Пит след острите нападки на сина му Пакс Джоли-Пит

Как реагира Брад Пит на острите нападки на сина си Пакс

Друго не сме и очаквали

Е, коледните празници, които по традиция се отбелязват семейно, вероятно ще са изпълнени не само с толкова положителни емоции, особено на фона на тежките думи, които Брад Пит чу от децата си наскоро. Но сме сигурни, че с подкрепата на Инес той ще успее да се пребори и с тези поредни трудности в личен план.