Ако следим сестрите Кардашиян в социалните мрежи, със сигурност редовно ни се случва да ги заподозрем, че тази или онази снимка е пипната с програма за обработка, за да изглеждат толкова перфектно.

Клои Кардашиян, Тристан Томпсън, дъщеря им Тру и готови ли са за бебе номер две

Клои Кардашиян е готова за бебе номер две

С Тристан Томпсън искат да отворят нова глава заедно

Въпреки че подобни обвиненията са ежедневие, феновете продължават да се възмущават, а риалити звездите не спират да се засягат и обясняват. В този случай говорим конкретно за Клои Кардашиян, която, точно както и сестрите си, често е неузнаваема на кадрите в Instagram.

Вчера, 25 февруари, тя сподели снимка, на която краката й изглеждат километрични и доста, доста слаби, а ръцете й са необичайно дълги. На нея пък толкова си й харесва, че си я сложи и за профилна. А коментарите не закъсняха.

Според последователите на Клои, на снимката, която е част от рекламна кампания на марка обувки, ръцете и краката й изглежда несъразмерно големи спрямо тялото й и очевидно се е поразпънала като анимационен герой, за да докара този вид.

Тези думи достигнаха и до нея и тя реши, че трябва да обясни за какво става въпрос. По думите на Кардашиян, изкривяването идва от специалния обектив, който е използван, както и от необичайния ъгъл на снимки. И не, не е фотошоп гаф, цитират я от US Weekly.

"Не мога да повярвам, че пиша това със старите си ръце с нормални размери", пошегува се Клои и поясни, че не си е правила операция, за да си издължава крайниците, както може би някои са си помислили.

Клои Кардашиян, Тру Томпсън и снимките от мечтаната ваканция

Бягството на Клои Кардашиян

С кого е риалити звездата

Това не е първият път, в който риалити звездата се шегува с критиките по свой адрес. И ако този път сме склонни да вярваме, че начина, по който изглежда, е дело на фотографа, то селфитата, на които е коренно различен човек, продължават да ни съмняват. Но, както казва самата тя, всяка седмица си прави трансплантация на лице...