Клои Кардашиян напоследък успява често да ни изненада с драстични промени във визията си. През годините тя водеше и трудна битка с килограмите, защото винаги е била най-едрата сестра от клана Кардашиян-Дженър.

И въпреки че обича да разкрива подробности от личния си живот, като например изневерите на съпруга си, Клои досега успешно криеше едно заболяване, с което се бори още от детството си.

Риалити звездата от Keeping Up With The Kardashian призна, че от 12-годишна страда от остра мигрена. Първоначално обаче е била много притеснена от това, което й се случва. Предпочела е да не споделя със семейството си за силните болки в главата, защото и никой от тях не е страдал от подобни.

Клои също така си спомня, че не е срещала разбиране, защото всички са си мислели, че преувеличава, че всъщност не й е чак толкова лошо и просто има главоболие. А тя е имала моменти, в които дори не е можела да си повдигне главата от леглото.

Така битката си с мигрената вече повече от две десетилетия тя определя като "страдание в тишина". Голяма подкрепа й е оказал приятел на майка й Крис, който също страдал от мигрена. Благодарение на него тя отива на невролог и взима необходимите мерки, които обаче няма как да заличат напълно пристъпите, предава HELLO.

Клои Кардашиян, пълната й промяна и коментарите относно последните й снимки

Безмилостните коментари по адрес на Клои Крадашиян

Сама си е виновна

И до днес Клои Кардашиян продължава да страда от нелечимото заболяване, да има добри и лоши дни и да изпитва всички негови симптоми, които понякога откровено плашат околните, които не са запознати със състоянието й.