За клана Кардашиян-Дженър корекциите на външния вид са просто ежедневие. Дамите не спират да се променят, за да не спират да бъдат интересни на хората, от което всъщност и печелят.

Клои Кардашиян, дъщеря ѝ Тру и как е отслабнала след раждането

Как Клои Кардашиян свали повече от 25 килограма

Не е с магическо хапче, разбира се

Този път в центъра на вниманието е Клои Кардашиян. Очевидно 35-годишната риалити звезда има слабост не само към баскетболисти, но и към непрекъснати трансформации на визията си.

През уикенда тя публикува три нови снимки, които събраха над пет милиона харесвания и предизвикаха вълна от коментари.

Най-младата от сестрите Кардашиян демонстрира напълно различна визия, а промяната далеч не се състои само в нова прическа и цвят на косата. Лицето на Клои също изглежда сякаш е нечие друго. И нека шегите по неин адрес започнат...

Потребители в социалните мрежи са категорични, че риалити звездата изглежда като съвсем различен човек на всяка своя снимка. И това въобще не е далеч от истината.

Съмненията за нови пластични интервенции по лицето на Клои са примесени с шеги, че всяка година тя претърпява пълна промяна. А ако се яви на конкурс за свои двойници, едва ли ще влезе и в топ 10, шегуват се някои.

Основната теория е, че Клои прави всичко възможно, за да прилича на своите известни сестри. Естественият цвят на косата й е тъмнорус, но тя предпочита да бъде брюнетка, за да прилича на тях. А за да не бъде "дебелата сестра", успя да свали завидно много килограми, пише Mirror.

Когато твоите сестри създават стандартите на Instagram красота, на теб не ти остава нищо друго, освен сляпо да следваш техния пример, заключват потребители, които смятат, че Клои върви по грешния път и изневерява на себе си.

Някои достигат до крайности, пожелавайки на най-малката Карадшиян успех с "трансплантацията на глава". Други се шегуват, че тя ходи на пазар и си избира всеки ден нова физиономия, а заради честите промени лицевото разпознаване на телефона й отказва да работи.

А най-вероятно истината е, че Клои отделя много време на обработката на снимките си и понякога прекалява с промените. Но няма как да не се съгласим с факта, че всячески се опитва да прилича на сестрите си - къде с Photoshop, къде с някоя нова корекция по лицето и тялото.