За последните почти две години почти не остана известна личност, която да не е споделила под една и друга форма, че си е имала вземане-даване с COVID-19.

Брайън Адамс, представянето на календар на Pirelli и вторият положителен тест за COVID-19 на звездата

Брайън Адамс остана в болница в Милано

А беше тръгнал за къде-къде по-приятно събитие

Някои го изкарват тежко, докато други имат късмета заболяването им да преминава по-леко. Кийра Найтли се превърна в поредната известна личност, която сподели, че е заразена с COVID-19.

В интервю за списание Stella, което е част от The Telegraph, актрисата споделя, че в момента тя и цялото ѝ семейство са поставени под карантина. Найтли казва, че се чувства изтощена, но ситуацията е под контрол.

Актрисата допълва, че двете ѝ дъщери - Еди (6 г.) и Дилайла (2 г.), също са болни, но се възстановяват доста по-бързо от нея. Съпругът ѝ Джеймс Ритън също е дал положителен тест за COVID-19, но при него заболяването преминава към момента без симптоми.

Кийра Найтли допълва, че според Ритън той изкарва заболяването леко без симптоми, защото е от типа хора, които обичат да плуват в студена вода и да се каляват, докато тя е точно обратното, пише People.