Ким Кардашиян не се спира с луксозните покупки.

Какъв мъж иска до себе си Ким Кардашиян

Какъв мъж иска до себе си Ким Кардашиян

Нова страница в живота на риалити звездата

След като през последните няколко седмици тя се сдоби с два жилищни имота, единият от които купи за 5.3 милиона долара, а другият за 3.5 милиона долара, сега нещата ескалират дори още повече. Най-новата придобивка на Ким отново не е просто каква да е къща, а цяло имение, което ѝ е струвало "само" 70.4 милиона долара.

Всъщност, като за такава покупка цената наистина е висока, но сделката доста си я бива. Направо "кражба", предвид, че първоначалната искана цена е била 99.5 милиона долара. Разбираемо е защо сумата е толкова голяма. Все пак, в луксозния дом преди е живяла топмоделът Синди Крауфорд. Тя се сдобива с него през 2018 г., но ето че едва четири години по-късно решава да го продаде, а купувачът се оказва точно Ким Кардашиян.

Непрекъснато разрастващият се "клан Кардашиян" вече има на разположение едно особено впечатляващо имение - вила в средиземноморски стил с площ от цели 692 квадратни метра. На територията ѝ са разположени няколко вътрешни дворове, а частна пътека води и до уединен плаж. Мм... блаженство.

И то не приключва дотук. Сред другите луксозни привилегии за жителите на къщата са тенис корт, басейн с кабина край него, външна камина, зона за огнище, както и спа. И освен на всичко това, Карадшиян ще може да се радва и на невероятна гледка към океана.

Вътре жилището е също толкова впечатляващо. Четири спални, пет бани и цялостен интериор, акцент при който са стъклените плъзгащи врати, разкриващи панорамни гледки. Част от модерния интериор са също така и просторният отворен етаж и фитнес залата, от която Ким не би пропуснала да се възползва, убедени сме.

Марая Кери, Кензъл Уокър и защо изпълнителката продава имението си в Атланта

Марая Кери продава ограбеното си имение

Къщата има девет спални и тринайсет бани, басейн, тенис на корт

Спокойно може да кажем, че тя определено е направила една доста добра сделка. Още повече, че имотът е най-скъпият затворен имот в Малибу изобщо и четвъртият най-скъп в Калифорния досега за тази година, пише Architectural Digest.