Не ни трябва потвърждение, за да знаем, че Ким Кардашиян прави всичко възможно, за да изглежда по-възможно най-добрия начин.

Ким Кардашиян, Beyond Meat и рекламата, заради която звездата си отнесе подигравки

Защо всички се подиграват на Ким Кардашиян

Няма лоша реклама

И не говорим само за физическа форма, но и за състоянието на кожата ѝ. Неслучайно пусна собствена линия с козметични продукти SKKN BY KIM. И като част от промотирането на продуктите Кардашиян сподели нещо доста интересно.

В интервю за The New York Times Ким Кардашяин казва, че наистина е готова на всичко, за да намери извора на младостта. И по-точно, че ако ѝ бъде казано, че трябва да яде изпражнения всеки ден, за да изглежда по-млада, то тя почти сигурно би го направила, пише E! News.

Не сме сигурни как точно трябва да реагираме на подобни твърдения от страна на една от най-богатите и влиятелни жени в света. Но пък успокояващ факт за феновете ѝ е, че в козметичната ѝ линия не присъстват такъв тип неща.

MET Gala 2022, Ким Кардашиян, роклята на Мерилин Монро, с която се появи, и с колко килограма е трябвало да отслабне

Килограмите, които Ким свали, за да облече роклята на Мерилин Монро

Всичко е било добре обмислено

Те са по-стандартни, като хиалуронова киселина, витамин C и масло от ший например. От    твърдят, че който иска да следва деветте стъпки в разкрасителната рутина на Ким, трябва да плати за пълния пакет продукти около 630 долара.