Никак не е трудно да завидим на сестрите Кардашиян за начина им на живот. Сякаш от нищото, те се превърнаха в богати и известни момичета, които си правят каквото си искат и могат да притежават всичко, което пожелаят.

Ким Кардашиян, Kimono и с какво риалити звездата обиди японците

Ким Кардашиян обиди и японците

Неуважение към културата на цял един народ

Ким, Кайли, Клоуи и Кендъл обичат да демонстрират колко са си близки и колко силна връзка имат помежду си. Вчера, 27 юни, една от тях имаше рожден ден.

Клоуи Кардашиян стана любимка на медиите в последните месеци покрай неуспешната си връзка с баскетболиста Тристан Томпсън, изневерите му, раздялата им и факта, че сама отглежда сама дъщеря им Тру.

Въпреки тези драми, Клоуи си е все така усмихната и секси, особено когато е в компанията на сестрите си. Те й устроиха щуро парти край басейн, на което всички се дегизираха с маски с нейния облик.

Тематично розово, много музика, коктейли, много детски смях и не по-малко предизвикателни снимки - така премина забавата.

Дотук обаче не намираме нищо толкова необичайно, затова обръщаме поглед към подаръка, който Ким Кардашиян подари на сестра си Клоуи. Съпругата на Кание Уест сподели в стори в Instagram, че е избрала за повода... патладжан.

Не, не просто зеленчук от супермаркета, а нестандартна и доста скъпа чанта с формата на патладжан. Моделът е на популярната дизайнерска на чанти Джудит Лейбър, която почина миналата година.

Кендъл Дженър, една снимка и в какво обвиниха модела

В какво обвиниха Кендъл Дженър

Хитрува ни се струва

Ким показа на своите последователи аксесоара за четири хиляди долара, обсипан с безброй камъни, и не пропусна да се пошегува със сестра си Клоуи. По думите й, рожденичката със сигурност ще хареса подаръка й и най-вече неговата форма. Все пак е необвързана...