Когато става въпрос за отношенията между Ким Кардашиян и Кание Уест, човек никога не трябва да бъде категоричен. Сега мнозина си задават въпроса възможно ли е, въпреки развода им, те отново да бъдат заедно.

Ким Кардашиян, Кание Уест, бракоразводното дело и как го приемат съпрузите

Как Ким и Кание преживяват раздялата

А сега накъде

На 24 май те трябваше да отпразнуват седмата годишнина от сватбата си, но прекараха деня разделени. Въпреки това всички знаят, че Ким Кардашиян никога не казва "никога", когато става въпрос за брака ѝ с Кание Уест.

Звездата от "Животът на Кардашиян" се справя чудесно, гледа напред, но тя все още е "отворена" към него и към евентуално събиране в бъдеще, "ако той се промени" и иска да "работят за брака си".

"Вратата на Ким беше отворена за Кание дори след подаване на молба за развод, но към момента те все още едва комуникират", каза източник на HollywoodLife. "Ким обича да казва „никога не казвай никога“, ако той се промени, тя вероятно ще бъде отворена за разговори, но това не се случва в момента."

"Тя винаги ще го обича и той винаги ще я обича, но бракът им не сработи. Тя не искаше развод, но чувстваше, че няма избор", обяснява близкият до двамата източник на изданието.

Ким Кардашиян, Кание Уест, разводът им и искането на рапъра за попечителството над децата им

Споразумението, което Ким и Кание постигнаха

Вижда ли му се краят на този развод

Ким и Кание са родители на четири деца - Норт (7 г.), Сейнт (5 г.), Чикаго (3 г.) и Псалм (2 г.), които се приспособяват добре към новите условия, защото често виждат баща си.

А дали любовта на Ким отново ще надделее над решението ѝ и възможно ли е двамата отново да се съберат, предстои да видим в бъдеще.