В началото на годината разбрахме, че за брака на Ким Кардашиян и Кание Уест вече няма никаква надежда и риалити звездата е подала документи за развод. Подобни съдебни битки принципно не приключват бързо, но тази пък може и да се окаже изключение.

Ким Кардашиян, разводът и какво разказа за дъщеря си Крис Дженър пред Елън ДеДженерис

Защо Ким се чувства страхотно въпреки развода

Говори майка й Крис Дженър

Последната информация, която научихме за хода на делото, е, че все още законните съпрузи са постигнали съгласие по един от най-спорните въпроси. Уест и Кардашиян са се съгласили за съвместно, споделено попечителство над четирите си деца - Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм.

Искането е било внесено в съда от рапъра и е получило одобрението на Ким. Така хлапетата ще прекарват еднакво време както с майка си, така и с баща си, като подробностите за графика са въпрос на лична договорка между страните. И това дава надежда, че бракоразводното дело може скоро да стигне до своя финал.

Освен за децата си, Кание и Ким са на едно мнение и по финансовата част от съдебната битка - че всеки сам трябва да поеме своите разходи, защото за никой от двамата това няма да бъде затруднение. Все пак, Кардашиян скоро влезе в клуба на милиардерите, припомня BBC.

Междувременно стана ясно и че риалити звездата и рапърът имат сключен предбрачен договор и разделянето на парите, движимото и недвижимото им имущество няма да е такава драма, каквато предполагахме. Всичко е много просто - всеки си остава с това, което си е изработил.

Кание Уест, Ким Кардашиян, разводът им и какво е решил рапърът

Кание не иска и да чува за Ким

Само през охраната

А Ким най-вероятно ще остане и в доскорошния общ семеен дом за милиони, защото просто децата са свикнали с него и двамата с Кание не искат да им създават допълнителен стрес.