От миналата седмица Ким Кардашиян вече притежава ново имение в Малибу. За него тя плати "скромните" 70.4 милиона долара.

Ким Кардашиян, Синди Крауфорд, Малибу и имението до плажа за 70.4 милиона

Какво си купи за 70 милиона Ким Кардашиян

“Втора употреба” от модела Синди Крауфорд

Въпреки новата си придобивка риалити звездата решава да запази семейния си дом в Хидън Хилс.

"Къщата в Малибу е просто къща на плажа. Тя няма да продава къщата си в Хидън Хилс", разкрива вътрешен човек на People.

Друг източник пък обясни какво е мотивирало Ким Кардашиян да направи покупката на имението в Малибу: "Къщата на Кание е много близо (до къщата ѝ в Хидън Хилс) и това е един начин тя да бъде независима". 

Ким и Кание се сдобиват с имението в Хидън Хилс за 20 милиона долара през 2014 г. Четири години по-късно Крис Дженър заяви, че стойността му е скочила значително и вече струва 60 милиона долара. До момента Ким Кардашиян все още живее там с децата си Норт (9 г.), Сейнт, (6 г.), Чикаго, (4 г.), и Псалм (3 г.).

За интериора на семейния си дом бившата двойка се доверява на архитект Аксел Вервоорд, който създава уникално, изцяло в бял цвят, вътрешно пространство на къщата. Аксел е прочут с изчистения си стил, често сравняван със стила на интериорите на манастир или музей. Отнема му около три години, за да завърши имота, преди Кардашиян и Уест да се нанесат през 2017 г.

През 2021 г. Кание Уест купува имот от другата страна на улицата срещу основния дом на Кардашиян. Тогава той обяснява, че го е направил, за бъде по-близо до децата си. За него той дава сумата от 4.5 милиона долара.

В допълнение към него, рапърът купува и имот на брега на морето в Малибу за близо 60 милиона долара през 2021 г. Също така той стана собственик на ранчо за 14 милиона долара в Грейбул през 2020 г., както и на още едно ранчо за 14 милиона долара в Коуди.

Кание Уест, Ким Кардашиян и имотът в Калабасас, който купи, за да е близо до децата си

За какво Кание похарчи 4.5 милиона

Всичко в името на децата

Що се отнася до Ким Кардашиян, освен че умножава имотите си, тя пуска на пазара други нейни два имота в Калифорния. Този месец риалити звездата отново обяви за продажба луксозния си апартамент с три спални и четири бани в Калабасас, който някога е използвала като офис за SKIMS за 3.5 милиона долара. Ким продава и своя къща в ранчо, близо до основния си дом за 5.3 милиона долара.