Киану Рийвс е един от най-харесваните актьори в цял свят, и то не само защото е професионалист в работа си, а и защото си е спечелил славата на една от най-скромните и мили знаменитости.

Brzrkr, Киану Рийвс и какво се случва с анимирания сериал на актьора

Какво се случва с комикса на Киану Рийвс

Ето какво знаем

Той неведнъж е бил забелязван да се вози в обществен транспорт, да помага на непознати хора на улицата, свободно да си разговаря и с желание да се снима с феновете си. За това че в характера му липсва и капка надменност, доказателство е поредната случка с Киану Рийвс, която привлече вниманието на медиите.

Миналата седмица той е бил забелязан в бар в селцето Чаруелтън в Англия. По пътя си дотам даже се е спрял да поздрави младоженците на една сватба, покрай която е минал.

Като "очарователен, земен човек", който е бил "наистина мил в с всички" го определя управителят на заведението, който разказва още, че актьорът с желание се е снимал с всички от персонала и посетителите.

"Просто всичко хубаво, което би си помислил за него, е вярно."

Толкова изненадани от появата на Киану са били двамата собственици на бара, че от вълнение жената го е питала - цели десет пъти - дали наистина е самият той. "Мен и съпругът ми още ни държи емоцията от това - каква чест и какъв очарователен човек", споделя тя.

"Джон Уик 4", Киану Рийвс, Comic Con в Сан Диего и тийзър на филма

Може ли Джон Уик да остане жив след всичко

Тийзър на "Джон Уик 4"

Явно и на Киану му е харесало да прекара малко свободно време в компанията на непознати, но любезни и приятни англичани. С тях той дори е обсъждал и сценарии на филми, докато си е похапвал. Мениджърът на заведението издава, че актьорът си е поръчал салата "Цезар", а за основно ястие с фалафели, пише BBC.