Кейти Пери неведнъж е показвала, че може да си играе с външния вид както си поиска. Ако реши, дори може да заприлича на Адел.

Адел, Кейти Пери и приликата между двете певици

Звездната двойничка на Адел

Като две капки вода

Факт е обаче, че последните години бяхме свикнали да е блондинка. И да, много я харесваме руса. Докато не стана отново брюнетка. И ние, като много други, вече сме разколебани.

Новата й визия разбира се не остана незабелязана от милионите й фенове, а онези от тях, които я следят отдавна, си спомниха как тя изглеждаше през 2008 година, когато беше издаден нейният албум One of the Boys с хитовата й песен I Kissed a Girl.

На снимките, които предизвикаха интереса на всички, Кейти Пери е с дълга черна коса и бретон и облечена в стилен тоалет. Тя е с рокля в черно и розово, носи дълги ръкавици и черни ботуши. Визията й е завършена от перфектно розово червило и спирала.

Кейти Пери, връщането ѝ на стола на American Idol и изборът на визия, която стана хит

Кейти Пери и тоалетът, с който развесели мрежата

С него певицата отново седна на стола на American Idol

36-годишната певица веднага беше обсипана от комплименти. "Изглеждаш толкова добре", пише един последовател, докато друг възкликва: "Обичам черната ти коса!" Трети написа само: "Липсваше ни черната ти коса", а четвърти я нарече "жива богиня". Дори актрисата Гуинет Полтроу не можа да се сдържи и написа "Ооооооо, хубава ..."

Въпреки че годината със сигурност беше успешна за кариерата на красавицата, все пак най-важното събитие в живота й си остава раждането на дъщеря й Дейзи Дав. Може би затова единственото нещо, което написа тя към снимките е „Майка“. По същия начин тя озаглави и по-стара публикация, където е все още с дълги руси коси.

А докато Кейти се наслаждава на новата си роля на майка, почитателите й, сред които сме и ние, ще продължат да се чудят като блондинка или като брюнетка повече я харесват.