В последните месеци Адел буквално не прилича на себе си след невероятната трансформация, през която премина. Намери се обаче друга певица, която да накара всички да се чудят и маят колко много прилича на изпълнителката на "Hello".

Кейти Пери, която стана майка за пръв път в края на август, сподели в профила си в Instagram снимка от свое живо изпълнение, а това, което мнозина веднага забелязаха, е поразителната прилика между нея и напълно променената Адел.

С дълги, руси вълни в косата и черна очна линия любимата на Орландо Блум определено е копие на своята колежка, предава The Sun.

"В първия момент помислих, че това е Адел", гласят не един и два коментара под снимката на Пери. Приликата не може да се постави под съмнение, но няма как да отречем, че и тази визия доста отива на наскоро родилата изпълнителка.

Адел, появата й в Saturday Night Live и новата визия на певицата

Новата Адел в целия си блясък

Как се пошегува със себе си

Това обаче не е първият път, в който е лесно да объркаме двете гласовити дами. Преди няколко месеца Адел публикува в социалните мрежи снимка, на която е по горнище на бански на карнавала Notting Hill. И тогава мнозина отбелязаха, че много прилича на Кейти Пери с тази визия.