Кейт Мидълтън е най-коментираната жена в британския кралски двор. Често й се възхищаваме, а често и се чудим дали й остава свободно време покрай всички официални и семейни ангажименти. Все пак всеки, дори и тя, се нуждае от някой разговор с приятел за разтоварване на напрежението.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, кралица Елизабет Втора и ще се преместят ли да живеят в Уиндзор

Уилям и Кейт ще направят това, което Хари и Меган не успяха

Любимци с привилегии

Херцогинята на Кеймбридж може да няма особена връзка със света извън двореца и да комуникира най-вече със семейството си. Затова и си е намерила близка дружка сред кралските особи, с която се разбира повече от добре.

Това е Софи Есекс, съпругата на принц Едуард. Двете успяха да си станат особено близки в последните години, но има нещо по-специално в приятелството им, освен силната връзка и доверието, които да изградили.

Снимка 547674

Източник: GettyImages

Двете кралски дами имат сходна история - те идват от по-обикновени семейства, за да се омъжат за членове на кралския двор. А въпреки леката разлика в годините (Софи е на 56, а Кейт - на 39), те се чувстват "на един акъл" и успяват да се забавляват истински винаги, когато са заедно.

Не един и два пъти сме виждали Кейт и Софи в различни забавни ситуации, уловени и в снимки. Те обичат да си правят компания на различни официални събития, независимо дали са с мъжете си или не, а усмивката никога не слиза от лицата им, предава Mirror.

Снимка 547679

Източник: GettyImages

Е, не всичко помежду им е само шеги и закачки. Съпругата на принц Едуард се смята за една от най-приближените на кралицата и има уважението на целия кралски двор. Затова и Мидълтън я смята за свой ментор и винаги я търси за съвет. Разбира се, Софи също има какво да научи от по-младата от нея херцогиня - например как да подбира тоалетите си.

Кейт Мидълтън, Камила Паркър и в какви отношения са двете

В какви отношения са Кейт и Камила

Сложни - като при повечето жени

Софи Есекс е патрон на повече от 70 организации и някои я наричат "скритото оръжие" на Елизабет Втора. А съпругата на бъдещия крал на Великобритания сякаш няма по-подходящ човек, от когото да попива опит. Споделеното чувство за хумор пък е още един прекрасен бонус към тяхното приятелство.