Не всичко в живота на кралските особи е цветя и рози. Дори и в този на Кейт Мидълтън. Принцесата на Уелс за пореден път преживя не особено приятна среща, на която обаче успя да отговори по протокол.

Кейт Мидълтън и защо отказа да даде автограф на няколко деца

Когато Кейт Мидълтън каже "не"

Рисковете на това да си кралска особа

Мидълтън беше на посещение в музея Foundling в Лондон, който проследява историята на едноименната болница за изоставени деца. След като срещите й вътре продължиха около час, на стълбите пред музея тя беше пресрещната от демонстрантка.

Жената носеше плакати "Родени сме равни" и "Монархията е насилие над децата". Както и други подобни случаи, принцесата не реагира по никакъв начин на протестиращата и просто продължи да поздравява останалите събрали се да я видят.

Според информацията на People, жената не е част от антимонархическата група Republic, които организираха поредица от протести по време на коронацията на крал Чарлз в началото на месеца.

Снимка 620091

Източник: GettyImages

Това не е първата подобна среща на Кейт Мидълтън. През октомври миналата година по време на посещението на Кейт и Уилям в Северна Ирландия, жена от тълпата й каза: "Радвам се да ви срещна, но щеше да е по-добре, ако това беше станало когато сте във вашата страна. Ирландия принадлежи на ирландците".