Неведнъж сме коментирали поредния стилен тоалет на Кейт Мидълтън. Толкова пъти сме говорили и за това как всичко, което облече, след това се изкупува за минути. Херцогинята на Кеймбридж е безспорната модна икона на кралския двор и неведнъж е получавала и специални признания за това.

Поредното идва от онлайн модната платформа Farfetch. С анкета нейните посетители обявиха Кейт Мидълтън за най-стилната кралска особа в света. Тя е и единствената в топ 10 на класацията.

Съпругата на принц Уилям обаче не успя да пребори конкуренцията на Виктория Бекъм, която бе обявена за модна икона на Европа с няколко процента гласове отгоре.

Снимка 505927

Източник: GettyImages

Но това признание също не е малко, защото с него Мидълтън оставя зад гърба си дами като кралица Летисия и кралица Рания, които също са образец за красота и стил, както и пример, че класата не се купува, а я носиш вътре в себе си. Но пък върви много добре с правилно подбраните тоалети.

Кейт попада рамо до рамо с редица популярни инфлуенсърки, които диктуват модата през социалните мрежи. Въпреки че нейните канали и начини на въздействие са други, очевидно херцогинята е успяла да стопи бариерата между кралската и ежедневната мода и стилът й е вдъхновение за много дами по целия свят, предава Daily Mail.

Снимка 505928

Източник: GettyImages

Няма как да пропуснем и факта, че Меган Маркъл не е намерила своето място сред топ 10 на дамите, които са модно вдъхновение, въпреки че доскоро и нейните тоалети бяха обект на широка дискусия. Откакто обаче вече не е част от кралския двор, явно ситуацията е малко по-различна.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и ще се срещнат ли на сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Какво ще събере отново Меган и Кейт

Една дългоочаквана среща

Кейт пък продължава да вдъхновява със своите модни избори, които най-често са от достъпни марки. Не се притеснява да носи дрехите си и по няколко пъти, комбинирайки ги перфектно с някое ново допълнение. Затова и признанието й определено си е заслужено.