Докато подкрепата за крал Чарлз е спорна, а подготвящите коронацията му да трябва да се сблъскат с редица спънки, симпатиите към принц Уилям и Кейт Мидълтън продължават да са същите. Каквото и да правят двамата, поданиците им са щастливи.

Крал Чарлз, коронацията му през май и вероятността Джо Байдън да не присъства на нея

Нов отказ за крал Чарлз

Колко успешна ще се окаже коронацията му

Двамата присъстваха на службата по случай традиционния Ден на Общността на нациите, който се отбеляза на 13 март. Тя беше отслужена в Уестминстърското абатство - мястото, където настоящите принц и принцеса на Уелс сключиха брак през 2011 г.

Както винаги, тоалетът на Кейт веднага направи впечатление. Тя беше избрала костюм в тъмносиньо Erdem с бели бродерии. Обувките и шапката също бяха тъмносини, като последната принцесата трябваше да придържа на влизане в църквата заради силния вятър.

Снимка 610262

Източник: GettyImages

Бижутата й също привлякоха вниманието - тя носеше обеци с диаманти и сапфири, принадлежали преди това на свекърва й принцеса Даяна. Брошката й също беше символична - подарената й от Чарлз "Принц на Уелс" брошка. Принц Уилям пък допълваше съпругата си в костюм в тъмносиньо.

Снимка 610263

Източник: GettyImages

Сред останалите присъстващи на службата, която събираше на едно място представители от 56 страни от Общността на нациите, бяха крал Чарлз и Камила, принц Едуард и съпругата му Софи в една от първите им прояви като херцози на Единбург, както и принцеса Ан и съпругът й сър Тимъти Лорънс, уточняват от People.