За мнозина Кейт Мидълтън и принц Уилям са перфектното семейство - живеят в замък, имат кралски титли, три деца и всичко, което си поискат. Но и тяхната любов, какво всяка друга, изисква жертви.

И далеч не говорим само стотиците ангажименти годишно, нито за грижите по наследниците им. Още в началото на любовната им авантюра, Мидълтън се разделя с голямата си мечта, за да застане рамо до рамо със своя избраник със синя кръв.

Уилям и Кейт се запознават в колежа. Преди тази среща, която променя живота им, тя има едно желание - да се занимава с фотография. Но вместо това, съдбата й бе отредила да получи титлата херцогиня.

Снимка 442709

Източник: GettyImages

Не мислим, че Мидълтън би се оплакала от това стечение на обстоятелствата. Още повече, че има разбиращ съпруг, който прави всичко възможно жената до него да се чувства щастлива, правейки това, което истински обича, пише Express.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Джордж и първият учебен ден на принцеса Шарлот

Първият учебен ден на принцеса Шарлот

Как ще я наричат в учебното заведение

Всички снимки на Шарлот, Джордж и Луис, които се разпространяват от кралския двор, са направени от майка им Кейт. Така тя практикува любимото си занимание, и то в компанията на най-любимите си хора.