Кейт Мидълтън е печелила безброй признания за най-стилна и вдъхновяваща дама. Съпругата на принц Уилям наистина знае как да привлича погледите и едновременно да бъде в крак както с тенденциите, така и с кралския протокол.

Но зад всяка нейна визия, която виждаме на публични събития, стои дълга и понякога уморителна подготовка - особено когато появата на Кейт е предшествана от пътувания.

Хора от екипа на Мидълтън, цитирани от NZ Helard, разкриват, че тя има едно строго правило, когато е на път. Ако лети с обикновен полет, задължително резервира още поне две седалки, на които да постави официалните си тоалети. Те никога не се сгъват в куфари, а стоят прилежно подредени в калъфи.

Снимка 484197

Източник: GettyImages

Кралски кореспонденти, които са летели на частни полети заедно с херцога и херцогинята на Кеймбридж, също потвърждават, че стилистката на Мидълтън внимателно подрежда по седалките всичките дрехи, които са били предварително избрани за повода.

Кейт Мидълтън, трите й деца и кралските правила, които отказва да спазва

Кралските правила, които Кейт отказва да спазва

Въпрос на приоритети

Важно изискване на Кейт е тоалетите да са от материи, които не се мачкат лесно, защото една смачкана рокля няма как да изглежда добре на снимките. Затова и повечето й дрехи са от синтетични материи, които в някои случаи се оказват по-добрият избор.