В последните дни принц Хари и Меган Маркъл са най-коментираната двойка покрай ежедневните си появи, част от турнето им в Южна Африка. И докато те пленяваха с усмивки и думи, херцогът и херцогинята на Кеймбридж също имаха няколко публични появи, за които обаче не разбрахме почти нищо.

Миналата седмица принц Уилям и Кейт Мидълтън присъстваха на церемония по именуване на нов изследователски кораб, който ще отплава към полярния кръг.

Двамата се качиха на огромната плавателна машина, а херцогинята за пореден път демонстрира безупречен стил и добро настроение.

Снимка 445756

Източник: GettyImages

Снимка 445755

Източник: GettyImages

Вчера, 2 октомври, херцогът и херцогинята на Кеймбридж също имаха официален ангажимент. Те посетиха образователния център Aga Khan в Лондон, чиято основна цел е запознаването с мюсюлманските култури. Визитата е част от подготовката за посещението на Уилям и Кейт в Пакистан.

Дни след завръщането на Хари и Меган от Южна Африка, Мидълтън и нейният съпруг също стягат куфарите за кралско турне, което обаче ще е далеч по-кратно - само четири дни.

Снимка 445760

Източник: GettyImages

Херцогът и херцогинята пристигат на 14 октомври, като са първите представители на британското кралско семейство, които посещават страната от 2006 г., пише Express.

Принц Хари, Меган Маркъл, съдебната битка с медиите и защо херцогът е притеснен за съпругата си

Защо Хари се притеснява за живота на Меган

Ще последва ли херцогинята съдбата на Даяна

Със сигурност задграничната визита на двойката ще предизвика интерес, но най-вероятно той няма да бъде толкова голям, колкото към приключенията на Хари и Меган в Кейптаун и Йоханесбург. Двамата изживяха своя звезден миг и за пореден път оставиха Уилям и Кейт в своята сянка.