Като съпруга на бъдещия крал на Великобритания, Кейт Мидълтън живее живот без никакви лишения и често привлича погледите с дизайнерски тоалети и безценни бижута.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и работят ли за четвърто дете

Работят ли Уилям и Кейт за четвърто дете

Нямат спирка тези двамата

Но това, че е част от кралското семейство, няма нищо общо с личното състояние на херцогинята на Кеймбридж, с което също би могла да си позволи да живее царски.

Според списание Time, Мидълтън има 5.3 милиона британски паунда (над 7.3 милиона долара). И тези пари идват от семейния бизнес на родителите й Майкъл и Каръл, които имат фирма за организиране на партита. В нея работи и Кейт, преди да стане част от кралския двор.

Снимка 521146

Източник: GettyImages

В британските медии се говори също, че години преди да бъде основана, компанията Party Pieces, дядото на Майкъл Мидълтън създава семеен тръст със седемцифрена сума в него.

Семейството притежава и няколко имота на английска земя, от които също получава приходи, а конните залагания са дългогодишна традиция, от която също често излизат на печалба, предава Mirror.

И въпреки че изглежда, че Кейт се е уредила повече от добре и няма нужда мама и тате да й помагат, те не са я оставили без пари, за да има все пак самочувствието, че един ден може да се оправи и без своя принц, ако нещо тотално се обърка.

Принц Уилям и мнението му за решението на принц Хари и Меган Маркъл

Уилям е бесен на Хари и Меган

Не така, брат

Само за сравнение все пак, нетното състояние на принц Уилям се оценява на около 40 милиона долара. Част от тях са от наследството, което с принц Хари получиха след смъртта на принцеса Даяна. Други пък са от инвестиции и приходи от кралски имоти.