Преди дни разбрахме, че принц Хари и Меган Маркъл окончателно късат всички връзки с кралския двор и продължават напред живота си - без титли и без кралски ангажименти. В официалната позиция на Бъкингамския дворец се казва, че всички са натъжени от този развой на събитията.

Принц Хари, Меган Маркъл и потвърждението за окончателната раздяла с кралския двор

Хари и Меган официално скъсаха с кралския двор

Когато ядосаш кралицата, така става

Според информация на Independent, принц Уилям е изразил своето разочарование от решението на брат си да остави кралското потекло и всички отговорности и привилегии, които идват с него, за да заживее като публична личност.

Херцогът на Кеймбридж приема поведението на принц Хари като "обидно и неуважително" по адрес на кралицата. И очевидно то още повече ще попречи на и без това крехките взаимоотношения на двамата да просъществуват в бъдеще.

Снимка 493033

Източник: GettyImages

Напрежението в кралския двор е още по-голямо в последните дни, в които принц Филип е в болница. Синът му Чарлз и внукът му Уилям го посетиха в медицинското заведение и лаконично казаха пред медиите, че съпругът на кралицата е "окей".

Принц Хари, Меган Маркъл, сделката с Netflix и какви са били първоначалните им планове

Когато Хари и Меган правят напук на кралицата

Плановете малко се объркаха

Не е ясно дали принц Хари се е интересувал от състоянието на своя дядо, но е сигурно, че след последното му решение нищо няма да е същото - не само по отношение на ангажиментите и дейностите му, но и що се отнася до личните връзки с членовете на семейството.