Когато говорим за женска война в кралския двор, първо се сещаме за Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Истината за отношенията им надали някога ще разберем, но конкуренцията помежду им със сигурност е предпоставка за известно напрежение.

Оказва се обаче, че съпругата на принц Уилям има по-сериозен сблъсък с друга дама от кралския двор, която, случайно или не, й се пада свекърва - Камила Паркър.

Ябълката на раздора между двете херцогини е възможността да станат съпруги на бъдещ крал на Великобритания. Тя стои и пред Кейт, и пред Камила, но хората със сигурност приемат двете по различен начин. 

Снимка 431188

Източник: GettyImages

Въпреки че госпожа Паркър не дава вид да има претенции към тази голяма роля, източници от двореца разкриват, че тя е сигурна, че е по-подходяща за нея от Кейт. Мидълтън, разбира се, смята себе си за достойна да застане до бъдещия крал.

Камила явно има големи резерви към херцогинята на Кеймбридж още от началото на връзката й с принц Уилям. Тогава тя го е подстрекавала да прекрати взаимоотношенията си с настоящата си съпруга, пише Express.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Камила Паркър и титлата принцеса

Как Камила ощети Меган и Кейт

И виновна ли е Камила за това

Но номерът й не мина и сега госпожа Паркър може само да продължава да поддържа позицията си, че Кейт Мидълтън е недостойна и прекалено "обикновена" за кралския двор заради липсата си на благородническо потекло.