Великденските празници във Великобритания може и да отминаха още миналата седмица, но допреди ден семейството на принца на Уелс все още беше във ваканция. Сега обаче децата отново са на училище, а Джордж се подготвя и за важната си роля в коронацията на дядо си.

Специалната роля на принц Джордж в коронацията на дядо му крал Чарлз

Специалната роля на принц Джордж в коронацията на дядо му крал Чарлз

Едва на девет, а с много отговорности

Принц Уилям и Кейт Мидълтън също са на работа. Днес, 20 април, те бяха на посещение в Бирмингам. Една от задачите им беше да се срещнат с голямата азиатска общност в града, част от която е семейният ресторант Indian Streatery.

Именно там принцът и принцесата на Уелс упражниха и готварските си умения, като сложиха престилки и се включиха в приготвянето на традиционния плосък хляб роти.

Снимка 615089

Източник: GettyImages

По-късно през деня двамата ще се срещнат и с представители на артистичните среди в града в пространството за събития The Rectory.

Снимка 615087

Източник: GettyImages

41-годишната Мидълтън отново привлече вниманието със стилния си тоалет. Тя беше избрала рокля с миди дължина във винено червено на британския бранд Karen Millen. Обувките й Gianvito Rossi са в същия цвят, но са "стари" - Кейт за първи път се появи с тях на събитие през 2015 г., припомнят Express.