Графикът на членовете на кралското семейство се планира месец напред, като всяка промяна в него обикновено е съпроводена от допълнителна работа и специална организация. Покрай всичко това се случва дори служители в кралския двор да направят гафове.

Кейт Мидълтън, Together at Christmas и какви бяха акцентите от коледния концерт на принцесата на Уелс

Коледната приказка на Кейт

Принцесата постигна целите си

Последният такъв е от края на тази седмица. Кейт Мидълтън все още не е потвърдила, че ще организира отново Royal Carols: Together At Christmas - коледният концерт, който прави в последните две години. А датата му вече изтече в медии.

Смешното е, че денят на коледния концерт беше публикуван на сайта на кралското семейство явно по невнимание. Тя се появява покрай предстоящия график с ангажименти на херцога на Глостър принц Ричард, който е първи братовчед на покойната Елизабет Втора.

Херцогът на Глостър със съпругата си

Източник: GettyImages

Херцогът на Глостър със съпругата си

В частта на кралския сайт, посветена на херцога пише, че на 8 декември той ще присъства "на Коледния концерт, организиран от принцесата на Уелс в Уестминстърското абатство в Лондон", пишат от Hello.

От изданието напомнят, че графикът с официалните ангажименти на кралското семейство се публикува със събития до осем седмици напред. И макар Кейт Мидълтън да не е обявила ще организира ли отново концерт за Коледа, е твърде вероятно той да бъде точно на 8 декември.

Снимка 599952

Източник: GettyImages

Принцесата на Уелс прави Royal Carols: Together At Christmas две поредни години. През 2021 г. фокусът на концерта беше изказването на признателност към медицинските работници на първа линия по време на пандемията и се състоя на 8 декември. През 2022 г. събитието беше на 15 декември. И в двата случая празничният концерт беше излъчван на 25 декември по ITV.