Коледата в Сандрингам беше сред дългоочакваните събития за феновете на британското кралско семейство. След смъртта на Елизабет Втора миналата година, празниците на 2023 г. бяха първото пълноценно събиране в замъка в Норфолк на крал Чарлз и семейството му.

Кралска Коледа с Чарлз, Камила, Уилям и Кейт в Сандрингам - кой беше на коледната служба

Кой пропусна Коледата с крал Чарлз

Освен принц Хари, разбира се

Видяхме почти всички очаквани лица на църковната служба на 25 декември, както и неочакваната поява на Сара Фъргюсън там. Както можеше да се очаква обаче, погледите за кой ли път бяха приковани върху Кейт Мидълтън.

В предишните години принцесата на Уелс винаги е избирала приеманите за традиционно коледни цветове и десени като шотландско каре, червено и зелено. За първи път тази Коледа Кейт се появи облечена в кралско синьо.

Снимка 647524

Източник: GettyImages

Наситеният цвят моментално привлече погледите на всички, събрали се да видят членовете на кралското семейство. "Този цвят е много съвременен, а Кейт е публична личност и носенето му ще зарадва феновете й", коментира експертката по кралско облекло Шан Кларк.

Снимка 647487

Източник: GettyImages

Тя допълва, че кралското синьо носи елегантност и класическа визия, която вероятно много дами ще се опитат да пресъздадат след Кейт Мидълтън. Според Кларк синьото носи и спокойствие, от което така се нуждаем в последно време.