Къде ще учи детето ти е важен въпрос за всеки родител. Особено съществен е обаче, когато си кралска особа и от избора на колеж зависи имиджа, безопасността и бъдещето на отрочето ти.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън, крал Чарлз и Камила - кое от семейството има по-хубава коледна картичка

Защо хората не спират да сравняват Чарлз и Уилям

Поводът този път е една картичка

Принц Уилям и Кейт Мидълтън явно от рано са се замислили затова накъде ще продължи образованието на първородния им син. Принц Джордж може да е едва на десет години, но принцът и принцесата на Уелс се оглеждат за колеж.

Тримата неофициално са посетили колежа Марлборо в Уилтшир наскоро, след като 41-годишната Кейт беше на посещение там през октомври. Именно тя е учила там между 1996 г. и 2000 г., като дори е била капитан на женския отбор по хокей на трева.

Снимка 640513

Източник: GettyImages

Марлборо е един от престижните колежи във Великобритания за ученици между 13 и 18 години. Той разполага със закрит басейн, тенис кортове и училище по изкуства, а обучението там възлиза на 47 хил. британски паунда на година, припомнят MailOnline.

Според изданието, след като са разгледали колежа, Уилям, Кейт и Джордж са обядвали в Tray's Cafe в Хънгърфорд. В момента Джордж, както и принцеса Шарлот, и принц Луис са ученици в училището Ламбрук в Бъркшир.