След като преди няколко месеца Кейт Хъдзън определи екранния си партньор от "Златна възможност" и "Как да разкараш гаджето за 10 дни" Матю Маконъхи за най-лошата си екранна целувка, сега тя продължава с откровенията.

Гуинет Полтроу, Кейт Хъдзън и признанията за най-гадните им екранни целувки

Мъжете, които се целуват най-зле в Холивуд - според Гуинет и Кейт

Полтроу и Хъдзън имат какво да ни кажат

42-годишната актриса беше на гости на подкаста на Роб Лоу Literally!, където той ребром й зададе въпроса как се отнася към намерението на Маконъхи да се кандидатира за губернатор на Тексас.

На това Кейт се прокашля, замълча, а Лоу отбеляза: "Нека само да кажа за протокола, че това е доста дълга пауза." Актрисата отговори, че за първи път чува за това и никога не си е представяла Маконъхи като политик.

Снимка 453762

Източник: Instagram/celebritypicturesdailydose

"С какво бих могла да му помогна? Може би това ще зависи от платформата, която той представи", отвръща Хъдзън. "Той е много интересен човек. Ако наистина иска да се занимава с политика, би вложил цялото си сърце."

Деми Мур, Матю Маконъхи, Уди Алън и 3 книги за уикенда

3 книги за уикенда

Отправяме се към Холивуд

След като издаде биографичната си книга "Зелени светлини" преди няколко месеца, през март 51-годишният Маконъхи подхвърли, че се замисля за губернаторския кабинет на щата Тексас. "Имам доста неща, които да споделя и с които мога да допринеса."