В последните месеци Кейт Босуърт изглежда на върха на любовното щастие - след като от известно време се говореше, че тя има връзка с Джъстин Лонг, двата го потвърдиха с публикации в Instagram. Кейт обаче все така е омъжена жена.

С Майкъл Полиш

Източник: GettyImages

С Майкъл Полиш

Не за дълго - 38-годишната актриса официално е подала молба за развод от съпруга си Майкъл Полиш.

Двамата с 43-годишния Полиш са разделени от август 2021 г. Според информацията на The Blast Босуърт е подала документи в съда Лос Анджелис, като цитира като официална причина за раздялата "непоправими различия".

Двойката очевидно се е разделила в добри отношения, защото още при обявяването на раздялата им миналата година актрисата от "Супермен се завръща" написа в профила си в Instagram: "Сърцата ни се пълни, никога не сме се обичали толкова, и не сме били толкова благодарни един на друг, както сега при решението ни да се разделим".

Междувременно в профилите си Instagram и Кейт Босуърт, и Джъстин Лонг публикуваха снимки от ваканцията си в Дъблин, с които да демонстрират любовта си. Според светските медии двамата са се запознали на снимачната площадка на House of Darkness в началото на 2021 г.