Харесваме Кейт Бекинсейл, защото винаги е много открита за нещата от живота и не се свени да споделя мнението си по различни теми. А понякога и за доста лични неща.

Кейт Бекинсейл, любовният й живот и поредните признания на актрисата

Неочакваното признание на Кейт Бекинсейл за любовния й живот

Какво не прави никога

В предаването Live with Kelly and Ryan актрисата сподели, че не е виждала дъщеря си от цели две години. Като основната причина за тази дълга раздяла между двете е била пандемията, разбира се, но и различни други ангажименти и пречки, които все са се появявали.

Бекинсейл пояснява, че е имала работни ангажименти в Канада, където пък дъщеря ѝ Лили Мо Шийн не е успяла да отиде, за да се видят. Актрисата се шегува, че двете са се опасявали, че няма да се познаят, когато се видят.

Но дългоочакваната среща най-после се е състояла. Според Daily Mail, двете са били засечени на летището в Ню Йорк, където са били в компанията на гаджето на 22-годишната Лили - Дейвид Шехтър.

Кейт Бекинсейл, слага ли си ботокс и какво я вбесява

Какво вбесява Кейт Бекинсейл

Актрисата отговаря на въпроса дали има ботокс

Лили е единствената дъщеря на Кейт Бекинсейл от връзката ѝ с Майкъл Шийн. Преди около две години актрисата се пошегува, че понякога мирише чорапите на дъщеря си, когато ѝ липсва много, защото учи в колеж в друг щат.