Около Кейт Бекинсейл в повечето случаи винаги има по нещо интересно. Най-често то е свързано с личния ѝ живот.

Кейт Бекинсейл, Гуди Грейс и комплиментът, който актрисата направи на младото си гадже

Перфектното гадже за Кейт Бекинсейл

Домашни забавления

А понякога нищо не се случва, но хората я набеждават. Като например, че има ботокс. В интервю за The Sunday Times актрисата говори открито за козметичните процедури.

47-годишната Бекинсейл казва, че я вбесява фактът, че има хора, които твърдят, че си слага ботокс. Актрисата пояснява, че няма против онези, които реално го използват, но твърди, че не е сред тях.

Един от големите ѝ страхове е свързан с това, че лицето ѝ може да се парализира. А и майка ѝ е твърдо против каквито и да било процедури за разкрасяване, така че тя също не би приела, ако дъщеря ѝ си сложи ботокс.

Ботоксът може и да далеч от Кейт Бекинсейл, но от People припомнят, че актрисата се подлага на станалата известна процедура "вампирски лифтинг". При нея собствена кръвна плазма се инжектира в кожата на лицето, като ефектът е по-стегната и бляскава кожа.

Кейт Бекинсейл, дъщеря й Лили Шийн и странните съобщения, които си разменят

Какви ги вършат Кейт Бекинсейл и дъщеря й

Луда работа

Но Бекинсейл твърди, че и гените ѝ са виновни за добрия ѝ външен вид, защото според нея цялото ѝ семейство е младолико. Шегува се дори, че кучето ѝ е на девет години, но изглежда като пале.