Често надничаме в профилите на Кейт Бекинсейл в социалните мрежи и това, което най-често откриваме, са снимки с домашните й любимци. И съвсем логично се питаме няма ли мъж в живота на актрисата или просто предпочита да не го показва.

Кейт Бекинсейл, слага ли си ботокс и какво я вбесява

Какво вбесява Кейт Бекинсейл

Актрисата отговаря на въпроса дали има ботокс

А в последното си интервю за Extra тя даде малко повече яснота за любовния си живот, който очевидно не е в разцвет.

По думите на Бекинсейл, тя никога не е била на истинска среща с някой, с когото тепърва трябва да се опознава - например приятел да й предложи да излезе с негов познат. "Буквално се срещам с някого, опознавам го, докато работим заедно, и или се омъжвам за него, или забременявам," шегува се актрисата.

Тя е категорична, че не може да си представи да излезе на среща с непознат, да стоят един срещу друг, да има голям шанс да не се харесат и тя да го гледа как се храни.

Чудим се дали да приемем думите й като чиста монета, защото, все пак, тя има само един брак зад гърба си и едно дете. А се съмняваме мъжете в живота й да са били само двама. Но очевидно и личният й живот е пряко свързан с професията.

Кейт Бекинсейл, дъщеря й Лили Шийн и странните съобщения, които си разменят

Какви ги вършат Кейт Бекинсейл и дъщеря й

Луда работа

През годините Кейт е засичана в компанията на различни мъже, все артисти. И явно срещите с тях са били от позволените - защото двамата са се познавали добре преди тях. А последните, за които се сещаме, са Пийт Дейвидсън и Гуди Грейс - и двамата доста по-млади от нея, и с двамата не й провървя, предава Vanity Fair.