Харесваме всички герои от "Теория на големия взрив", но Пени, изиграна от Кейли Куоко, ни е особено любима - и заради силните си включвания в най-неочакваните моменти в сериала, и заради цвета, който внася в компанията от чаровно откачените Шелдън, Леонард, Хауърд и Раджеш Кутрапали. Сега актрисата отново напомни за себе си, при това по много красив начин. Тя публикува стара (но все още определено впечатляваща) снимка с провокативно, но в същото време и изключително стилно облекло.

"Стюардесата", Кейли Куоко и готова ли е за трети сезон

Готова ли е Кейли Куоко отново да се качи на борда

Какви са шансовете "Стюардесата" да има трети сезон

Става въпрос за кадър от червения килим на шестото годишно събитие Hilarity For Charity в Лос Анджелис през не чак толкова близката вече 2018 г. А усетът ѝ към модата (и тогава, и сега) е очевиден.

На въпросното събитие американската актриса се е била появила в черна дантелена рокля над глезените. Материята - леко прозрачна и с бляскави орнаменти. И всичко това завършва (или започва - зависи откъде ще тръгне погледът ни) с високи черни сандали. Гримът ѝ е опушен кафяв и подчертава изразителни ѝ очи. Прическата пък е семпла с вълнисти кичури до рамената, пише Yahoo.

И от момента, в който Кейли публикува снимката в Instagram, положителните реакции и коментарите не спират да валят - говорим за повече от 11 хиляди харесвания и повече от 170 коментара. "Абсолютно зашеметяващо"... "Изглеждаш прекрасно, облечена в каквото и да е" са само част от тях.

Трябва да й го признаем - Куоко обира овациите за външния си вид, било то и толкова години след направата на снимката, напълно заслужено.

Най-секси тоалетите на наградите Еми 2021 - Катрин Зита-Джоунс, Аня Тейлър Джой, Кейли Куоко, Реже-Жан Пейдж

Най-секси тоалетите на Еми 2021

И Катрин Зита е сред тях

И като имаме предвид скорошната й номинация за Еми за ролята си на Каси Боудън в "Стюардесата", нищо чудно през септември да видим Кейли на церемонията на наградите с ново модно попадение. Още по-стилна и още по-успешна.