С първия си сезон "Стюардесата" предизвика доста шум около себе си и се оказа един от успешните сериали на HBO. 

Кейли Куоко, Том Пелфри, общите им снимки и двойка ли са двамата

Това ли е новото гадже на Кейли Куоко

Ще намерили отново любовта актрисата

Което, разбира се, съвсем логично доведе и до появата на втори, макар и да бе първоначално замислен като лимитиран сериал. Иначе казано, каквото трябва да се случва се случва в първия сезон.

Но сценаристите и продуцентите все пак успяха да измислят нова история, която според тях си струва да бъде разказана, за да може да има и втори сезон. И сега няма как да не се повдигат въпросите за трети.

Ако зависи само от Кейли Куоко обаче, такъв няма да има. Пред People актрисата, която влиза в главната роля в "Стюардесата", казва, че за нея самолетът е кацнал. Уточнява, че има интерес сериалът да бъде продължен с поне още един сезон.

Куоко не изключва напълно възможността отново да се кача на борда, но е сигурна, че не иска това да се случва веднага. Просто иска да се увери, че феновете на сериала ще имат време отново да се развълнуват, а не да се чувстват притиснати от излизането на нов сезон.

Кейли Куоко, може ли да се омъжи за трети път и какво каза още за връзките си актрисата в интервю за Glamour

Вярвали още в любовта Кейли Куоко

Ето какво мисли актрисата за трети брак

Кейли Коуко смята, че във втори сезон са разказани много истории и наистина ще бъде трудно да се намери начин още такива, които си струват, да бъдат измислени, за да има и нов сезон.