Като едни от най-близките приятелки в света на модата, Кендъл Дженър и Хейли Бийбър силно се вълнуват какво се случва в личния живот на другата. Търсят и съветите си по различни въпроси.

Преди дни семейство Бийбър направи живо включване в Instagram, в което взе участие и Дженър. Пред двойката и хилядите зрители тя изрази мнение си за брака им.

Кендъл не скри, че първоначално въобще не ги е виждала като двойка. Но пък много се е надявала и за двамата, особено за Хейли, нещата да се случат. Била е и адски щастлива, когато Джъстин е предложил брак на най-добрата й приятелка.

Ако сега Дженър трябва да вземе страна в спор на семейството, тя ще предпочете да не го направи, защото обича много и двамата. Но все пак, Хейли си е "нейното момиче".

Двете дами от модния подиум са приятелки от 2012 г. А Дженър признава, че първоначално госпожа Болдуин е била по-близка със сестра й Кайли, но тя е успяла да си я "открадне".

Кайли Дженър, Кендъл Дженър и секси ваканцията им на Бахамите

Горещата ваканция на Кайли и Кендъл Дженър на Бахамите

Какво става, когато две секси сестри се съберат на едно място

И така се е сдобила с първия си толкова близък човек в Ню Йорк, с когото са все така близки и до днес. А както традицията повелява, Кендъл се е почерпила солидно на сватбата на най-добрата си приятелка и през смях споделя, че е била "доста пияна", пише People.