Поп звездата Кайли Миноуг ще доведе и родителите си на грандиозното шоу, което обещава да изнесе в София на 18 май на стадион "Локомотив".

След като се посъвзе от борбата срещу рака, певицата предпочита да прекарва повече време с близките си и по тази причина Керъл и Рой Миноуг я придружават по време на цялото й турне, което вече стартира на 6 май в Париж.

Тя ще пристигне у нас в деня на концерта си, като ще отседне в луксозен петзвезден хотел. Кайли не е имала сериозни изисквания към организаторите, за разлика от култовите рокаджии от KISS, които ще забият в София два дни по-рано.

Техните "скромни" изисквания включвали месни и безмесни ястия - стек, пилешко, риба, сирене тофу, зеленчуци, отделен салатен бар, кошници с пресни плодове, чипс, студено безалкохолно - всичко това не само за тях, а и за екипа, с който пътуват (150 души) и то поднесени в порцеланови прибори.

В стаята, в която ще загреят преди качването си на сцената трябва да има паста, яйчена салата, салата с риба тон, царевица и моркови, в никакъв случай масло и броколи. В съблекалните им пък трябва да има живи цветя и специално осветление.

За сметка на това рокаджиите обещават незабравими емоции за феновете си на стадион "Академик".

За грандиозното си шоу американците ще пристигнат у нас с тонове техника. Сцената, на която ще се качат за първия си лайв пред родна публика, ще бъде широка 18 метра и дълбока 11 метра, а фронтменът Пол Стенли ще се вихри на уникално пространство от 30 метра централно пред сцената.