Малко звезди могат да се похвалят с изрядна кожа на 51 години. Кайли Миноуг е една от тях и наскоро се показа без грим, като сложи повечето си колежки в малкия джоб.

Кайли Миноуг интимно и без грим

Кайли Миноуг интимно и без грим

Певицата снима ново видео

Оказа се, че и тя си има ритуал по разкрасяване, който въобще не е свързан с разни сложни процедури и сериозен бюджет.

Заедно с Дженифър Анистън, Сандра Бълок или Салма Хайек, поп дивата сякаш също е спряла времето. Ето нейните три златни правила за изумителна кожа, които следва стриктно от години.

Кайли и слънцето

Певицата използва всеки ден слънцезащитни продукти, премахва хубаво грима си с муселинова кърпа и редовно отскача до дерматолога си. А по този въпрос специалистите са на едно мнение с австралийката.

Особено доктор Карлос Моралес, който съветва: "Трябва да избягвате излагането на слънце, като използвате SPF 50 през цялата година, а в дните на максимално слънчево облъчване слагайте очила и шапка."

Кайли и чистотата

Освен че е ключова, чистота предотвратява и преждевременната поява на фини линии и бръчки, петна или скучен, текстуриран тен на кожата. За целта Кайли разчита най-вече на муселиновите кърпи, с които покриваме новородените, защото са най-меки, леки и от дишаща материя.

Кайли и кожата

С нея Кайли въобще не се шегува, затова и често се съветва с дерматолог коя е най-добрата грижа конкретно за нейния случай.

Убедена е, че колагенът за момента е ключовият момент в козметиката й. Приема го и под формата на така наречената нутрикозметика - вълшебен коктейл от съставки, които са полезни за кожата, но стигат до нея чрез питието ни, пише Hola!.