Трудно е да се повярва, че Сторми Уебстър расте толкова бързо. Вярваме или не, вчера, на 1 февруари, тя навърши три години. И както може да се очаква, известната ѝ майка – Кайли Дженър, се погрижи тържеството за рождения ден на нейното дете да бъдат незабравимо.

Кайли Дженър, Сторми и някои от най-емблематични им снимки с еднакви дрехи

Когато Кайли и Сторми се обличат еднакво

Стил и връзка между майка и дъщеря

Дуото майка-дъщеря са отпътували на екзотична ваканция в Търкс и Кайкос, Бахамските острови, които са отворени за туризъм при определени ограничения заради пандемията.

Според източник на E!News, те са отседнали в частна вила за три дни и са се радвали на хубавото време на плажа, забавлявали са се с плуване, каране на лодки и игри на пясъка. Щастливата майка публикува серия от снимки на момиченцето си, придружени с емоционален текст.

"Да гледам как откриваш всичко за първи път е най-ценното нещо за мен през тези три години. Но, от друга страна, се вълнувам да виждам как израстваш и се превръщаш в най-специалното момиче", пише Кайли и благодари на Бог, че ѝ е изпратил тази малка душа.

Момичетата съвсем на са скучали сами, а са били придружени и от сестрите на Дженър и техните деца. Ким, Клои и Кортни Кардашиян също споделиха емоциите си от рождения ден на Сторми в своите профили.

Ким Кардашиян публикува очарователна снимка на малките братовчеди, като не скри обожанието си към виновничката за партито - малката Сторми.

Детското парти си е детско парти, но може би най-известните сестри в света не пропуснаха да публикуват и своите секси снимки по бански. Изглежда, че тази ваканция е била супер за всички.