Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са една от най-любимите двойки, на които не спираме да се възхищаваме. Голямата разлика във възрастта - 25 години, по никакъв начин не пречи на брака им, който продължава вече 20 години.

Майкъл Дъглас, Катрин-Зита Джоунс, Камерън Дъглас и как се казва новият член на фамилията Дъглас

Кой е новият член на фамилията Дъглас

Майкъл Дъглас стана дядо за втори път

Двойката се радва на две прекрасни деца и е в чудесни отношения с Камерън - сина на Майкъл Дъглас от първия му брак.

Може би една от тайните на неувяхващата им любов е фактът, че и двамата не спират да си казват колко ценни са един за друг, дори и в социалните медии, така че целият свят да знае това. На тази мисъл ни навежда и поредното признание на Катрин Зита-Джоунс.

Тя публикува стара черно-бяла снимка, на която двамата със съпруга ѝ са се обърнали към обектива с най-широките си усмивки. "Винаги усмихната с теб", написа тя и сложи сърчице в знак на огромната си любов.

Само преди около три седмици тя публикува друга снимка, на която страстно се целуват на фона на морски залез. "Не мога да изразя по по-добър начин любовта ни, освен с тази целувка", написа тя тогава.

Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс и снимката, на която се целуват

Горещата целувка на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Влюбени като в първия ден

Не можем да гадаем какви са другите тайни на родените на една и съща дата (25 септември) актьори, но със сигурност ни се иска да ги споделят с нас.