Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са сред любимите ни двойки, не само защото и двамата са известни, а защото не спират да доказват, че нищо не е по-силно от любовта - нито възрастта, нито неодобрителните коментари, които чуват по свой адрес.

Актьорите са семейство вече две десетилетия, а по случай настъпването на новата година публикуваха нова снимка в Instagram. Тя е в профила на Зита-Джоунс и на нея виждаме двамата да се целуват на фона на красив морски залез.

Към кадъра, който е по-интимен от тези, които сме свикнали съпрузите да споделят, актрисата написа и цитат от пиесата "Хенри VI" на Шекспир - "Не мога да изразя по по-добър начин любовта ни, освен с тази целувка".

И наистина понякога думите са излишни, когато всички останало говори колко истински и силни са чувствата между двамата души.

Катрин Зита Джоунс, Дядо Коледа и спомените на актрисата от предната Коледа в Бермуда

Катрин Зита-Джоунс и снимката й по бански за Коледа

Страхотен подарък

Снимката събра стотици хиляди харесвания, а освен поздравления за годишнината, в коментарите не липсват и благодарности за това подсещане, че истинската любов наистина съществува и винаги побеждава над всичко друго.