Звездите, които никога не са се подлагали на някакви коригиращи процедури, едва ли са много. Катрин О'Хара твърди, че е сред тях.

Брук Шийлдс, остаряването, бръчките и оптимистичният ѝ подход към този естествен процес

Страхува ли се Брук Шийлдс от остаряването

Пример за милиони жени по света

И сме склонни да ѝ вярваме, защото настина изглежда естествено. Освен това, показва и завидна увереност, и не крие, че е вече на 68 години.

В скорошно интервю актрисата признава, че приема остаряването и както досега не се е подлагала на пластични операции, така и в бъдеще не обмисля да коригира каквото и да било по лицето или тялото си.

Снимка 574535

Източник: GettyImages

"Първо, имам късмета, че съм жива, така че нямам нищо против остаряването си. Благодарна съм, че имам възможността все още да развивам кариерата си", споделя Катрин.

Актрисата, чиято може би най-запомняща се роля е тази на майката на Кевин в "Сам вкъщи", разкрива, че я отблъсква идеята дори игла да се доближи до лицето ѝ.

Така обяснява как през годините никога не се почувствала изкушена от това да се подложи на козметични корекции или операции и допълва: "Не искам да се оперирам или върху мен да бъдат използвани игли, освен такива за акупунктура. Вярвам, че трябва да приемаме и уважаваме всяка възраст и да обичаме себе си."

Ани Ленъкс, остаряването, войната в Украйна и каузите на певицата

Чувства ли се остаряла Ани Ленъкс

И призивът за помощ на певицата за Украйна

В края на интервюто си за Entertainment Tonight Canada Катрин дори се шегува, че най-променена може да я видим само за роля, но ще се ограничи до слагането на перука.