Харесваме или не семейство Кардашиян-Дженър, няма голямо значение, защото където и да се обърнем, непрекъснато се говори за някой от тях. Факт е, че медиите не спират да споменават имената им по една или друга причина, тъй като те бързо се превърнаха в едни от най-влиятелните семейства в шоубизнеса.

Истината е, че Кардашиян-Дженър успяха повече от добре да изкарат много пари от славата, която си спечелиха покрай риалитито Kepping Up With Kardashians още преди 10 години.

Находчивите дами се ориентираха към модата и козметичния бранш и натрупаха забележително състояние. Някои от най-младите членове на семейството дори изградиха свои империи за милиони долари. И по всичко личи, че тепърва ще се говори за тях през следващите години. Да видим точно колко милиона притежава всеки един член от прочутото риалити семейство Кардашиян-Дженър, според The Richest.

Роб Кардашиян - 10 милиона долара

Снимка 486887

Източник: GettyImages

Клои Кардашиян - 40 милиона долара

Снимка 345060

Източник: GettyImages

Кендъл Дженър - 40 милиона долара

Снимка 443568

Източник: GettyImages

Кортни Кардашиян - 45 милиона долара

Снимка 443804

Източник: Instagram / Kourtney Kardashian

Крис Дженър - 90 милиона долара

Снимка 331778

Източник: GettyImages

Кейтлин Дженър - 100 милиона долара

Снимка 400889

Източник: Instagram / Caitlyn Jenner

Ким Кардашиян - 900 милиона долара

Снимка 446810

Източник: GettyImages

Кайли Дженър - 1.2 милиарда долара

Снимка 473875

Източник: GettyImages

Въпреки че Кание Уест не се е родил Кардашиян, според The Richest той също трябва да бъде част от класацията, тъй като толкова време вече е с Ким Кардашиян, че е като част от семейството. Да не забравяме, че именно Кание помогна на Ким Кардашиян да стане модна икона и й даде много съвети, що се отнася до нейния стил и бизнес.

Снимка 482351

Източник: GettyImages

Неоспорим факт е, че Уест има специален талант за печелене на пари. Нетната стойност на състоянието му е оценена на 250 милиона долара, които той е натрупал не само с музика, но и от различни бизнес начинания.

Ким Кардашиян, договорът за KKW Beauty и милиардерка ли е вече

Милиардерка ли е вече Ким Кардашиян

Пореден правилен ход