За съжаление, не са изолирани случаите, в които научваме за пожари по целия свят, които причиняват много материални щети и оставят хора без домове.

Кара Делевин на 31

Кара Делевин в 26 факта

Защото някой днес има рожден ден

Кара Делевин също е изпитала неприятното чувство за загуби свои имот заради пожар. В края на миналата седмица имението на актрисата в Студио Сити, Калифорния, е било опожарено.

Според People, къщата на Делевин, която е над 600 кв.м площ е била обгърната от пламъци, което е довело до пропадането на покрива. По това време актрисата не е била в къщата, като дори не е била в страната.

Снимка 622448

Източник: GettyImages

Кара Делевин е била в Лондон, където е играела в постановката Cabaret в Playhouse Theatre. Пожарът е горял близо три часа, като в потушаването му са се включили 94 пожарникари, пише The Hollywood Reporter.

В резултат на гасенето на пожара, един пожарникар е пострадал и е бил откаран в болница, като в болница е завършил човек, който е бил в къщата по време на пожара. Към момента не е ясно кой точно е бил в къщата на Кара Делевин.

Самата тя използва профила си в Instagram, за да изрази огорчението и болката си от случилото се. Актрисата използва социалната мрежа, за да благодари на всички пожарникари, които са се погрижили никой да не пострада по-сериозно.

Според E! News, родителите на Кара Делевин - Пандора и Чарлс, са дали яснота около причината за пожара. Бащата на актрисата е казал пред оператор, че до изпепеляването на къщата се е стигнало след пожар, причинен от електрически стълбове в района. Този пожар обаче бързо се е разраснал заради силните ветрове.

"Всичко беше в тази къща - целия ѝ живот. Тя я построи. Тя я изгради сама", коментира Пандора пред журналисти относно случилото се.

Справя ли се Кара Делевин със зависимостта си към алкохола

Справя ли се Кара Делевин със зависимостта си към алкохола

Миналата година моделът минава през рехабилитация

Кара Делевин закупи имението през 2019 г. за 7.8 милиона долара, като през 2021 г. отвори вратите му за Architectural Digest.