Въпреки всички противоречия, свързани с личността на Кание Уест, не можем да му отречем едно - той продължава да е визионер по отношение на музиката си и начина, по който я представя пред публика.

Кание Уест, второ представяне на Donda и безплатните ваксини за фенове

Безплатна ваксина като бонус към новия албум

Кание Уест знае как да привлече фенове

Рапърът направи поредното публично слушане на предстоящия си да излезе албум Donda. И отново успя да изненада феновете си с нещо различно от предните две слушания.

По време на спектакъла (не можем да наречем по друг начин събитието, организирано от Уест) той се "запали" на сцената на фона на декор, който наподобява стаята му в дома му от детинство.

При представянето на песента "No Child Left Behind" пък на сцената се появи Ким Кардашиян - жената, с която в момента Кание е в процес на развод. Тя беше облечена в булчинска рокля Balenciaga Couture и бавно се приближи към певеца, след което осветлението в залата угасна напълно.

Според светския сайт TMZ двамата нямат намерение да се събират, но ще продължат да се подкрепят в професионалния си живот. Стана ясно и че Кардашиян няма намерение да маха името Уест от фамилията си.

Кание Уест, Ye, Йе и какво се случва с десетия му албум Donda

Кание Уест ще променя името си

Ново 20 от рапъра

За нея е важно имената й да са същите, като на четирите й деца от Уест. Той обаче има намерение да смени своето първо име - вместо Кание вече ще се нарича Йе.